Individueel aanbod

"We're all just walking each other home."

- Ram Dass

The voice of your heart

In deze individuele sessies activeren we de kracht van je hart, adem en stem. We werken op maat rond een concrete vraag die in jou leeft, of met wat zich aandient in het moment. Jouw potentieel en het verder uitbouwen daarvan staat centraal.
Deze sessies bewijzen al sinds 2006 hun kracht. Ze bieden je een zachte snelweg naar authentieke expressie, heling en bevrijding en naar een leven met meer vreugde, veerkracht en vitaliteit.

Lees meer

Jouw levensplan

Holistisch coachingtraject op maat van jouw unieke dromen, eigenheid en talenten, jouw groeipotentieel en kracht.
We gaan 3 keer 2 uur samen op pad (live en/of online) en stellen gericht een handleiding samen met de voor jou noodzakelijke tools en antwoorden om het leven te kunnen leiden dat bij je past.
Een uniek traject voor een optimale flow in je leven, je loopbaan, je gezin. 

Lees meer

Jouw medicijnverhaal

Een medicijnverhaal is een helend verhaal dat intuïtief tot stand komt, in afstemming op een thema of vraag. Het draagt archetypische beelden en sleutels in zich die het potentieel hebben om de ontvanger op een zachte, natuurlijke en speelse manier te helen, te inspireren en te helpen herinneren aan wie hij of zij in essentie is. Een medicijnverhaal kan je optillen, nieuwe mogelijkheden laten zien en een shift in bewustzijn teweegbrengen. Het kan verzachting brengen, of je net stevig weer in je eigen kracht plaatsen. Een unieke (audio)beleving op maat.

Lees meer / vraag je verhaal aan