Jouw medicijnverhaal

 

 

"Verhalen zijn een krachtig medicijn. Ze hebben zo’n power; ze verlangen niet dat we iets doen, zijn of voorwenden, we hoeven alleen maar te luisteren."

- Clarissa Pinkola Estes

 

Een medicijnverhaal is een helend verhaal dat intuïtief tot stand komt, in afstemming op een specifieke vraag of thema. Ik word stil, tune in op het energieveld van de ontvanger en luister naar het verhaal dat verteld wil worden. Het verhaal is bedoeld om je te ondersteunen op je levenspad of bij een proces waar je momenteel doorheen beweegt.

Een medicijnverhaal draagt archetypische beelden en sleutels in zich. Die hebben het potentieel om je op een heel zachte, natuurlijke en speelse manier heling te bieden, te inspireren en te helpen herinneren aan wie je in essentie bent. Het verhaal kan je optillen, nieuwe mogelijkheden laten zien en een shift in je bewustzijn teweegbrengen. Het kan verzachting brengen waar nodig, of je net stevig weer in je eigen kracht plaatsen. Het raakt je in de diepere lagen en nodigt je uit om je weer te verbinden met de natuurlijke levensstroom.

Je ontvangt het medicijnverhaal in een audiobestand, zodat je het onbeperkt kunt herbeluisteren.

Wanneer je jezelf of iemand anders graag een persoonlijk helend verhaal op maat cadeau doet, gaan we als volgt te werk:

1. Boek je verhaal

Boek je persoonlijk medicijnverhaal via onderstaand formulier. Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestiging en een vragenlijst toegestuurd.

2. Vul de vragenlijst in

Je ontvangt een vragenlijst waarin je jouw situatie of 'vraag' kunt toelichten. Deze bewuste reflectie en het 'woorden geven aan' is een belangrijk deel van het proces.

3. Story call 30'

Op basis van de vragenlijst verhelderen we samen de situatie via een verdiepend video- of telefoongesprek. We stemmen even af en waar nodig stel ik bijkomende vragen.

4. Creatie van het verhaal

Ik ga de stilte in, stem me af op jouw vraag of situatie en creëer een uniek audioverhaal op maat. Het verhaal wordt door mij ingesproken en eventueel ondersteund met klank- en zangelementen.

5. Ontvang je verhaal

Je ontvangt het verhaal in een audiobestand. Ook krijg je een pdf-document met inspiratie, tips en do's en don'ts over hoe je het verhaal optimaal kunt ontvangen en verder kunt integreren.

6. Reflectie en verankering

In een reflectieformulier kun je delen wat de ervaring jou bracht. Een cadeautje voor mij als 'verhalenvroedvrouw' en een manier voor jou om dieper inzicht te krijgen in jezelf en in wat het verhaal jou schonk.

Over mij

'Laat me dwalen door de bossen
en luisteren naar de verhalen die dansen in de wind.
Laat me woorden weven tot zachte dekens
en de wereld aanschouwen - opnieuw en opnieuw -
met de zuivere, heldere ogen van een kind.'


- Lien Van Laere

verhalenvroedvrouw, diepzielduiker, taaltovenaar

Helend verhaal op maat voor een volwassene

prijs op aanvraag

  • gepersonaliseerde vragenlijst
  • story call waarin we jouw thema samen verhelderen
  • creatie van een medicijnverhaal op maat
  • audiobestand met het verhaal in mp3-formaat
  • pdf-document met inspiratie en tips om de helende werking van het verhaal optimaal te ontvangen en integreren
  • de mogelijkheid om je ervaring via mail en/of audio terug te koppelen
Ik heb interesse in een medicijnverhaal

Marc (37 jaar)

"Wauw. Wat een rijkdom aan wijsheid en krachtige beelden. Dit verhaal ga ik lang met me meedragen. Het is precies wat ik nu nodig had, om met vertrouwen in mijn nieuwe rol als vader te stappen. Echt een geschenk. Dank je wel."

Sarah (42 jaar)

"Je stem en het verhaal hebben me diep geraakt. Zoveel zachtheid en liefde... De tranen stroomden over mijn wangen tijdens het luisteren. Het voelde alsof je mijn leven heel zacht opnieuw zuurstof inblies."

"The work of the artist is to heal the soul."

- K. Raine

Ik boek een medicijnverhaal
(of heb een vraag)