Soul Walk

al wandelend naar de essentie

 

 

Je staat op een kantelpunt of gaat door een persoonlijke crisis.
Of misschien speelt er niets acuuts, maar zijn er wel zaken die op je wegen
en ervaar je een sluimerend gevoel van onbehagen. 
Je verlangt naar rust en helderheid,
naar het terugvinden van je sprankel, een nieuwe adem, een nieuw perspectief.

Bij een Soul Walk deel ik een van mijn grootste kwaliteiten met je:
diep en oordeelloos luisteren.
Ik ontvang je in je woorden en je stilte, je zoeken en je weten.
Samen gaan we op pad, met al wat in jou leeft.
Je licht en je donker. Je zoeken en je weten.
De verhalen die je jezelf vertelt én de zaken die in je onderbewuste leven.
Jij vertelt. Ik luister.
Mijn aanwezigheid is compassievol en totaal. Er is geen afleiding, er is geen oordeel.
We gaan je niet fixen, je bent niet stuk. Je krijgt ook geen ongevraagd advies.
We laten eenvoudigweg het wonder van diep luisteren voor jou werken.

Ik creëer een heilige, veilige bedding waarin we samen luisteren naar datgene in jou wat gehoord wil worden.
Samen zien we meer. Samen horen we meer.

Loop je vast in je verhaal, of neig je ernaar in cirkeltjes te spreken, dan begeleid ik je graag liefdevol en kordaat terug naar de essentie.
Waar leidt het ego je nog af van je pad? Waar zitten blinde vlekken die in jouw bewustzijn gebracht willen worden?
Waar dat zinvol en kloppend voelt, deel ik gericht een vraag, beeld of reflectie met je. 
Indien je daar vragende partij voor bent, reik ik waar zinvol ook andere handvatten aan.
De intentie van een Soul Walk is je (weer) te verbinden met de stem van je ziel, je hogere zelf, de bron, God,
of hoe je de stem ook noemen wilt,
en met de wijsheid die deze jou liefdevol aanreiken wil.
Want die wijsheid is al aanwezig, geduldig wachtend om door jou gehoord te worden.

De intuïtieve gaven die ik al sinds mijn kindertijd bij me draag en steeds dieper leer te vertrouwen, gaan met ons mee op pad.

Welkom op jouw Soul Walk.
Een verhelderende wandeling naar de essentie, zodat je bewust en in vertrouwen de volgende stappen kunt zetten op jouw pad.

 

Welkom, tochtgenoot


Na een breakdown volgt, als je de kans aangrijpt, vaak een prachtige breakthrough. Dat heb ik mogen ervaren in mijn eigen leven, en dat zie ik bij de mensen met wie ik onderweg ben.
Ga jij momenteel door een kleine of grotere crisis of persoonlijke zoektocht, dan loop ik als tochtgenoot graag een eind met je mee. Dat doe ik in het diepe vertrouwen dat het leven in jou de weg weet.
De rotsblokken die nu jouw stroom lijken te blokkeren, hoeven geen onoverkomelijke obstakels te zijn. Integendeel. Als je ze met zorg en aandacht benadert, kunnen ze net dé gouden stapstenen worden die jou naar de innerlijke vrede leiden die je zoekt.
Ik ben ervan overtuigd dat jouw ziel altijd de weg kent, voorbij dat wat je nu bezwaart of schijnbaar tegenhoudt. De weg erdoorheen, erlangs, eroverheen is al aanwezig. Ik begeleid je op jouw tocht graag doorheen de diepere wateren. Dat doe ik in het rotsvaste vertrouwen dat de parels die daar wachten, op exact het juiste moment naar de oppervlakte zullen bewegen. Dat is: als je de wil en de moed hebt om te luisteren, ècht te luisteren, naar wat in jouw ziel leeft en gehoord wil worden.

Voel je een 'ja' om samen op pad te gaan?
Je bent van harte welkom.
Lien

Caroline

"Ik voel ontzag voor jouw oordeelloze luisteren, voor de kwaliteit van jouw aanwezigheid en voor de rust en de diepe wijsheid die jij in je draagt en deelt, ver voorbij je jaren. Onze gesprekken betekenen ontzettend veel voor me. Dank je wel."

 

Chris

“De reflecties en beelden die je aanreikt zijn heel waardevol voor me, Lien. Je helpt me mijn eigen diepere waarheid te horen en die vervolgens ook te verwoorden. Dat is een zeldzame gave en een groot geschenk."

 

Laure

“De gesprekken met jou hebben me door een van de meest intense periodes in mijn leven geholpen. Iedere keer weer wist je precies aan te raken wat er speelde, en hielp je me weer helder zien, voorbij de chaos. Dank je om ook de minder comfortabele boodschappen zo duidelijk en liefdevol te brengen. Je hebt me meermaals door mijn blinde vlekken heen helpen te prikken. Dat deed je met zachtheid, kracht en een grote precisie. Zo waardevol, zo gewaardeerd."

 

Bart

“Ik heb tijdens onze wandeling zoveel inzichten gekregen. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Ik wil je graag langs deze weg nog eens uitdrukkelijk bedanken voor jouw grote kwaliteit van luisteren. Ik voelde me veilig om totaal open en zonder schaamte te delen wat er in mij leefde. De dingen die je me teruggaf, waren er ook 'boenk' op. Hier kan ik echt mee verder. Ik voel een helderheid en een rust in mij die ik lang niet meer gevoeld heb."

 

Soul Walk

110 euro

(incl. btw)

  • Waar: ik ontvang je op ons domein in Everbeek. Van hieruit starten we ook onze wandeling.
  • Wanneer: op een weekdag (of in samenspraak eventueel op zaterdag), steeds bij daglicht.
  • Bij aanvang van je Soul Walk help ik jou je intentie scherpstellen en je energie centeren. Vervolgens wandelen we maximum anderhalf uur. De afstand en het parcours bepalen we samen, rekening houdend met jouw mogelijkheden. Bij terugkomst krijg je een kop kruidenthee aangeboden. Je kunt nog even in de tuin of het bos blijven om je wandeling in stilte te integreren en/of eventuele inzichten voor jezelf te noteren.
  • Smaakt de wandeling naar meer en beslis je na afloop van je Soul Walk om meteen een reeks van drie sessies te boeken? Dan betaal je voor de vervolgwandelingen 95 euro/sessie (op te nemen binnen 3 maanden).
 
Ik boek een Soul Walk