How about you(th)?

 

 

 

 

Groepstrajecten voor jongeren


Alles begint met een droom. Wij droomden er allebei al jaren van om jongeren datgene te bieden waar we zelf zo nood aan hadden in onze eigen jeugd, maar zelden vonden: een sprankelend en waarachtig aanbod dat ons op het lijf geschreven was en waar we een gevoel van thuiskomen ervoeren.

Onder het motto 'We were not born to fit into this world, but to create a new one', gingen we aan de slag. Met in onze rugzak een kleurrijke mix van opleidingen en levenservaring, ontwikkelden we doorheen de jaren ieder afzonderlijk een aanbod, dat we op verscheidene plekken deelden. Toen we beslisten de handen in elkaar te slaan, kreeg ons werk een nieuwe diepgang. 'Samen' is niet voor niets het sleutelwoord van deze tijd. Dat de rijkdom van een man-vrouw veld een bijzondere en krachtige meerwaarde biedt als je met gemengde groepen aan de slag gaat, ervaren we elke keer opnieuw.

Met 'How about you(th)?' bieden we zelf ontwikkeld maatwerk aan. Dat doen we op vraag van en/of in samenwerking met de organisatie of groep waarmee we op pad gaan.

Samenwerkingen waaronder we onze schouders al mochten zetten


Thema's die al aan bod kwamen in ons werk met jongeren, zijn authenticiteit, veerkracht, verbinding, droomkracht, de kracht van je stem, authentieke expressie en creatief schrijven als tool voor reflectie, inspiratie en verbinding.

Op de volgende samenwerkingen kijken we met vreugde en dankbaarheid terug.
(Klik op het '+' icoontje om meer te lezen.)

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking of heb je een andere concrete vraag? Laat het ons weten via het formulier en we nemen contact met je op.

 

Contacteer ons!