Groepsaanbod

'If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.'

- Kathleen Raine

Zomerse dagretraites

Op zaterdag 31 juli en/of zaterdag 7 augustus 2021 ben je van harte welkom op onze mooie stilteplek in de natuur voor een deugddoende dag vol verbinding, zielevoeding en krachtige practices.
Twee heerlijke dagen met elk hun specifieke focus en thema, onder begeleiding van twee ervaren coaches. Tot dan voor een voedende en inspirerende mini-vakantie in eigen land?

Lees meer

The heart of your voice

tweedaagse hart- en stembevrijding 

We duiken twee dagen in de kracht van je stem, verbonden met je hart. Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei.
Welkom op een wondere reis naar het hart van je ware stem.

Lees meer

How about you(th)?

inspirerende en verbindende groepstrajecten voor jongeren (17-25 jaar)

Wie ben jij, wat wil je en wat heb je te brengen? Hoe kun je als jongere jouw unieke pad uitstippelen en je geschenk met de wereld delen? Hoe wil je je verhouden tot thema's die vandaag in de wereld spelen? Wat heb je nodig om je te kunnen ontwikkelen tot een wakkere en vervulde mens, in verbinding met jezelf, anderen en het grotere geheel?
We ondersteunen je graag in je zoek- en vindtocht en nodigen je uit om op ontdekking te gaan, actief, ervaringsgericht en samen met leeftijdsgenoten.

Lees meer