The Voice of Your Heart

Hart- en stemcoaching op maat
door Steven Cnudde


Individuele sessies waarin we de kracht van je hart en stem verder (her)ontdekken, bevrijden, harmoniseren en versterken.
Een weg naar authentieke expressie, heling en vreugde, veerkracht en vitaliteit.


Bij een individuele sessie werken we op maat rond een concrete vraag die in jou leeft of met wat zich aandient in het moment. Jouw potentieel en het verder uitbouwen daarvan staat centraal. Soms vraagt een sessie vooral om het loslaten van blokkades, op andere momenten richten we ons eerder op het omhelzen van vreugde en het vieren van jouw bestaanskracht. Vaak is een sessie een mix van beide.

Ben je nog niet vertrouwd met stem- en transformatiewerk of kies je ervoor om in een verdiepend traject verder met de kracht van je hart en stem aan de slag te gaan, dan is een (voordeliger) traject van vier sessies aangeraden. In zo'n traject krijg je een helder beeld van wat er mogelijk is als je de kracht van je hart en stem met elkaar verbindt en voor jou laat werken. In een reeks komen meestal de volgende vier domeinen aan bod: ​

 • je aansluiten op de natuurlijke flow en draagkracht van je adem en stem, met meer flow in je leven als gevolg,
 • de oerkracht van je stem terug claimen, waardoor je beter grenzen kunt stellen en meer daadkracht en zelfzorg ontwikkelt,
 • de helende kracht ervaren van zingen vanuit je hart,
 • een afrondende sessie waarin we inzoomen op wat op dat moment het belangrijkste is en waarbij we gericht bekijken hoe jij daadkrachtig de volgende stap in jouw leven kunt zetten.

De losse sessies en de trajecten vinden plaats in onze thuispraktijk.

"Je stem omhelzen is je bestaansrecht en creatiekracht omhelzen."
- Steven

 
 
"Mensen begeleiden bij het bevrijden van hun ware stem, is een van mijn grote passies. Het moment waarop het hart van de stem zich laat horen, is van een haast sacrale schoonheid. Ook na meer dan 15 jaar blijf ik het wonderlijk vinden om hier facilitator en getuige van te mogen zijn."

 

Steven Cnudde, hart- en stemcoach sinds 2006

Ik heb duidelijk effect ondervonden van de sessie die ik bij jou volgde. Het heeft me een boost aan zelfvertrouwen gegeven dat ik me echt heb durven laten horen. Nog dezelfde week zeiden collega's van me dat ik aan het openbloeien was, en die beweging zet zich sindsdien alleen maar verder door.”
- Eva

Losstaande sessie (1u15')

95 euro

(incl. btw)

 • één-op-één begeleiding op maat
 • je ontvangt automatisch een factuur bij betaling
 • ik neem contact met je op voor het inplannen van je sessie
Ik boek een sessie

Reeks van 4 sessies (4 x 1u15')

320 euro

(incl. btw / i.p.v. 380 euro)

 • 4 sessies van 1u15'
 • één-op-één begeleiding op maat
 • je ontvangt automatisch een factuur bij betaling
 • ik neem contact met je op voor het inplannen van je sessies (op te nemen binnen een termijn van 3 maanden)
Ik boek een reeks