The heart of your voice

 

 

 

Durven klinken is durven bestaan.

 

We duiken twee dagen in de kracht van je stem, verbonden met je hart. Welke helende en bevrijdende krachten ontluiken als je je stem verbindt met je hart? En wat gebeurt er als mensen een ruimte delen waar elkeen datzelfde doet? Daar ontstaat een vleugje ware magie van het leven, in grote eenvoud en overgave. Welkom op een wonderlijke innerlijke reis naar het hart van je ware stem.

"Je ziel wil zingen. Zingen hoort bij ons mens-zijn.

Het is even natuurlijk als ademhalen". 
- Jan Kortie

We gaan samen op pad met een kleine groep, omgeven door prachtige natuur. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent. Zo kun je meer gaan stralen en kan jouw levenspad zich zo rijkelijk, vervullend en harmonieus mogelijk ontvouwen. Je lichaam is je klankkast. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt naast heling en bevrijding ook meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven.

Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei.

Praktisch:

Momenteel staan er nog geen nieuwe tweedaagses ingepland. Verneem je het graag wanneer dit aanbod opnieuw plaatsvindt? Schrijf je in voor onze Wonder Letters en we geven je een seintje!

Pieter

“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op enkele dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”

Evelien

“De meerdaagse heeft voor iedereen veel verrassends in petto. Zing je graag of niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te zijn na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen en terug gezonder in het leven staan...  voor iedereen is deze meerdaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”

"Mensen begeleiden bij het bevrijden van hun ware stem, is een van mijn grote passies. Het moment waarop het hart van de stem zich laat horen, is van een haast sacrale schoonheid. Ook na meer dan 15 jaar blijf ik het wonderlijk vinden om hier facilitator en getuige van te mogen zijn."

 

Steven Cnudde, ervaren hart- en stemcoach sinds 2006

Particulier

220 euro

(incl. btw)

  • tweedaagse van 9u30 tot 16u30 (1 uur middagpauze)
  • deskundige begeleiding
  • een stille, groene omgeving in de Vlaamse Ardennen
  • water, thee en gezonde versnaperingen
  • syllabus om mee naar huis te nemen

Zakelijk

352 euro

(excl. btw)

  • tweedaagse van 9u30 tot 16u30 (1 uur middagpauze)
  • deskundige begeleiding
  • een stille, groene omgeving in de Vlaamse Ardennen
  • water, thee en gezonde versnaperingen
  • syllabus om mee naar huis te nemen

Hoor je het graag wanneer deze tweedaagse opnieuw plaatsvindt?