The heart of your voice 

 
Ik schrijf me in!

Durven klinken, is durven bestaan
Tweedaagse naar het hart van je stem

Jouw stem heeft vele facetten: ze kan energie geven, helen, verbinden en je dragen doorheen uitdagende periodes. Ze schenkt daadkracht en bestaansrecht en kan grenzen stellen. Door het bevrijden en ervaren van je authentieke stem kun je meer/weer gaan stralen en kan jouw levenspad zich stromender en vervullender ontvouwen. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt naast heling en bevrijding ook meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven.

'Je zingt zoals je leeft' is een zin die me tijdens mijn opleiding werd aangereikt en altijd bijgebleven is. Onze stem weerspiegelt immers veel van onze patronen: ben je verlegen, een leider, moedig en daadkrachtig of eerder twijfelend? De frequenties en patronen in onze stem komen overeen met krachten in ons leven. Door geblokkeerde frequenties of patronen te bevrijden, bevrijden we dus ook onszelf.

Met 'The Heart of your Voice' duiken we in de authentieke kracht van je stem, verbonden met je hart. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent. Door ons hart te activeren en de speelse opliftende, bevrijdende en helende kracht van onze stem te benutten, gaat er een wereld open.

'Je ziel wil zingen. Zingen hoort bij ons mens-zijn.
Het is even natuurlijk als ademhalen.'
- Jan Kortie

Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei. We werken in een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieder individu. Welkom op een wonderlijke innerlijke reis naar het hart van je ware stem.

Praktisch

- 20% uitleg, 80% beleven
- een dynamische mix van individueel maatwerk en groepsoefeningen
- tal van waardevolle tips, tools en oefeningen (voor meer vreugde, vitaliteit, droom- en daadkracht, stressmanagement, loslaten, non-duaal denken,...) die je blijvend kunt inzetten in je leven
- meditatie- en visualisatie-oefeningen rond de kracht van je hart, adem en stem
- opbouw van een groepsveld waar de individuen elkaar versterken, onder meer door met zorg begeleide deelcirkels
- een syllabus die je mee naar huis krijgt

We bieden vanaf september 2023 twee levels aan om een gedifferentieerd aanbod op maat aan te bieden.

The Heart of your Voice - Level 1

We focussen op het omhelzen van het potentieel van je hart en stem die samen klinken. We ervaren en onderzoeken de geometrie van je lichaam en de verschillende krachten die in je stem aanwezig zijn en hoe jij die kan bevrijden, voeden of versterken. Dat doen we vooral via groepsoefeningen waarin ieder trouw kan blijven aan zijn eigen tempo en grenzen. We klinken samen en exploreren en verdiepen gericht de kracht van onze stem. Daarbij stemmen we zoveel mogelijk af op het kompas in jouw hart, dat jouw antwoorden en ritme kent.

Het (her)ontdekken van de verschillende soorten krachten en mogelijkheden in je stem komt uitgebreid aan bod in de groepsoefeningen. Het samen klinken in een groep, het potentieel van je stem omhelzen en jouw authentieke klank laten klinken is hier de rode draad. We werken in een kleine groep en bouwen aan een veilig groepsveld, waarin de deelnemers elkaar versterken door samen op weg te zijn.

Er is geen enkele voorkennis vereist. Als je de 'ja' voelt om twee dagen samen in een veilige en gedragen sfeer het potentieel van je stem te leren omhelzen en (her)ontdekken, is deze tweedaagse er voor jou.

The Heart of your Voice - Level 2

In deze tweedaagse focussen we op het verdiepend werken met de stem en het voluit durven klinken en bestaan als individu. Veel solo-momenten dus waarop je mag stralen en gezien wordt.
Je leert krachtig jouw plek  in te nemen en ervaart de kracht van je laten horen en gehoord horen. Via individueel maatwerk stemmen we af op jouw concrete vraag of nood en kijken we welke groeikans jij nu graag wilt nemen. Je claimt je bestaansrecht door in je stem te duiken en te durven klinken.

Aan het einde van de eerste dag, krijg je een opdracht voor de volgende dag waar je al even kan op intunen en rond brainstormen en de flow kan volgen.

Je kan aan level 2 deelnemen zonder level 1 gevolgd te hebben. Deze tweedaagse is voor iedereen die de bereidheid voelt voluit te klinken, te stralen en gezien te worden.

"Je stem omhelzen is je creatiekracht en bestaansrecht  omhelzen."
- Steven

 

Vlog over hart- en stemwerk:

Bewust een toontje lager zingen.

Evelien

“De meerdaagse heeft voor iedereen veel verrassends in petto. Zing je graag of niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te zijn na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen en terug gezonder in het leven staan...  voor iedereen is deze meerdaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”

Pieter

“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op enkele dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”

Eva

“Ik ben met het stemwerk afgedaald naar diep weggestopte bubbels energie die hun weg, als luchtbellen in water, terug naar boven hebben gevonden. Sinds het weekend houd ik niet meer op met zingen! De vijf elementen benadering heeft me ook inzicht gegeven in mijn stemkwaliteit en waarom ze klinkt zoals ze klinkt. Nog meer dan ooit tevoren luister ik naar hoe zaken door mezelf en door anderen worden uitgesproken: wat vertellen die stemgebruiken me... een wereld vol aanvullende informatie.
Het stembevrijdingsweekend was een hergeboorte. Ik heb een beetje vleugels gekregen. Het was mijn intentie om me volledig (bloot) te geven, dus een cadeau aan mezelf. Maar ook een cadeau van jou, Steven, om die intentie te begeleiden naar het volle potentieel, vanuit een zachtaardige kordaatheid en een beluisterende gerichtheid. Het was krijgskunst ten top."

 
"Mensen begeleiden bij het bevrijden van hun ware stem, is een van mijn grote passies. Het moment waarop het hart van de stem zich laat horen, draagt een sacrale schoonheid in zich. Ook na meer dan 15 jaar blijf ik het wonderlijk vinden om hier facilitator en getuige van te mogen zijn."

Steven Cnudde
ervaren hart- en stemcoach sinds 2006

 

Jouw investering

240 euro

(incl. btw)

 • Wat: twee dagen dieper duiken in het potentieel van je hart, adem en stem
 • Waar: Rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur. We werken in een sfeervolle landelijke zaal met tuin en parking voor de deur.
 • Wanneer:
  Level 1: vr 27 - za 28 oktober  2023
  Level 2: do 7 - vr 8 december 2023
  (De beide tweedaagses zijn los te volgen. Selecteer de editie van jouw keuze bij het afrekenen.)
 • Een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieders proces
 • Doorlopend water, thee en gezonde versnaperingen aanwezig (lunch dien je zelf te voorzien)
 • Je krijgt een syllabus om mee naar huis te nemen en verder mee aan de slag te gaan.
Ik schrijf me in!

Houd me op de hoogte!

Graag op de hoogte blijven van nieuwe data? Laat het ons hier weten en je hoort het als eerste wanneer we opnieuw een tweedaagse plannen.