The heart of your voice

Durven klinken, is durven bestaan

 

 
Schrijf hier in voor de editie van 10-11 juni!

Jouw stem heeft vele facetten: ze kan energie geven, helen, verbinden en je dragen doorheen uitdagende periodes. Ze schenkt daadkracht en bestaansrecht en kan grenzen stellen. Door het bevrijden en ervaren van je authentieke stem kun je meer/weer gaan stralen en kan jouw levenspad zich stromender en vervullender ontvouwen. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt naast heling en bevrijding ook meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven.

'Je zingt zoals je leeft' is een zin die me tijdens mijn opleiding werd aangereikt en altijd bijgebleven is. Onze stem weerspiegelt immers veel van onze patronen: ben je verlegen, een leider, moedig en daadkrachtig of eerder twijfelend? De frequenties en patronen in onze stem komen overeen met krachten in ons leven. Door geblokkeerde frequenties of patronen te bevrijden, bevrijden we dus ook onszelf.

Met 'The Heart of your Voice' duiken we twee dagen op rij in de kracht van je stem, verbonden met je hart. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent.

'Je ziel wil zingen. Zingen hoort bij ons mens-zijn.
Het is even natuurlijk als ademhalen.'
- Jan Kortie

Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei. We werken in een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieder individu. Welkom op een wonderlijke innerlijke reis naar het hart van je ware stem.

Praktisch:

- 20% uitleg, 80% beleven
- opbouw van een groepsveld waar de individuen elkaar versterken
- meditatie- en visualisatie-oefeningen rond de kracht van je hart, adem en stem
- een dynamische mix van individueel maatwerk en groepsoefeningen
- tal van tips, tools en oefeningen (voor meer vreugde, vitaliteit, droom- en daadkracht, stressmanagement, loslaten, non-duaal denken,...) die je blijvend kunt inzetten in je leven
- een syllabus die je mee naar huis krijgt

 

"Je stem omhelzen is je creatiekracht omhelzen."
- Steven

 
 

Evelien

“De meerdaagse heeft voor iedereen veel verrassends in petto. Zing je graag of niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te zijn na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen en terug gezonder in het leven staan...  voor iedereen is deze meerdaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”

Pieter

“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op enkele dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”

Eva

“Ik ben met het stemwerk afgedaald naar diep weggestopte bubbels energie die hun weg, als luchtbellen in water, terug naar boven hebben gevonden. Sinds het weekend houd ik niet meer op met zingen! De vijf elementen benadering heeft me ook inzicht gegeven in mijn stemkwaliteit en waarom ze klinkt zoals ze klinkt. Nog meer dan ooit tevoren luister ik naar hoe zaken door mezelf en door anderen worden uitgesproken: wat vertellen die stemgebruiken me... een wereld vol aanvullende informatie.
Het stembevrijdingsweekend was een hergeboorte. Ik heb een beetje vleugels gekregen. Het was mijn intentie om me volledig (bloot) te geven, dus een cadeau aan mezelf. Maar ook een cadeau van jou, Steven, om die intentie te begeleiden naar het volle potentieel, vanuit een zachtaardige kordaatheid en een beluisterende gerichtheid. Het was krijgskunst ten top."

 
"Mensen begeleiden bij het bevrijden van hun ware stem, is een van mijn grote passies. Het moment waarop het hart van de stem zich laat horen, is van een haast sacrale schoonheid. Ook na meer dan 15 jaar blijf ik het wonderlijk vinden om hier facilitator en getuige van te mogen zijn."

Steven Cnudde
ervaren hart- en stemcoach sinds 2006

 

Jouw investering

240 euro

(incl. btw)

  • Wat: twee dagen dieper duiken in het potentieel van je hart, adem en stem
  • Waar: Croix ou Pile, een sfeervolle landelijke zaal in Saint-Sauveur (vlakbij Ronse, Vlaamse Ardennen)
  • Wanneer: op zaterdag 10 en zondag 11 juni, telkens van 9u30 tot 16u30 (1 uur middagpauze)
  • begeleiding door Steven Cnudde, al meer dan 15 jaar actief als adem-, stem- en tranformatiecoach
  • een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieders proces
  • doorlopend water, thee en gezonde versnaperingen aanwezig (lunch dien je zelf te voorzien)
  • je krijgt een syllabus om mee naar huis te nemen en verder mee aan de slag te gaan
 
Ja, ik schrijf me in!