The heart of your voice

 

 

 

 

Durven klinken is durven bestaan.

 Volgende editie: 27 & 28 augustus 2022

Welke helende en bevrijdende krachten ontluiken als je je stem verbindt met je hart? En wat gebeurt er als mensen een ruimte delen waar elkeen datzelfde doet? Daar ontstaat een vleugje ware magie van het leven, in grote eenvoud en overgave. 
Met 'The Heart of your Voice' duiken we twee dagen op rij in de kracht van je stem, verbonden met je hart.
Welkom op een wonderlijke innerlijke reis naar het hart van je ware stem.

"Je ziel wil zingen. Zingen hoort bij ons mens-zijn.
Het is even natuurlijk als ademhalen". 
- Jan Kortie

Je lichaam is je klankkast. Bewuster gebruik maken van je klankkast brengt naast heling en bevrijding ook meer vreugde, verbinding en harmonie in je leven. We werken met een kleine groep in onze eigen praktijkruimte, omgeven door prachtige natuur. De hartsverbindingen en de kracht van ieders stem worden zoveel mogelijk benut om de sprongen te maken waar jij klaar voor bent. Door het bevrijden en ervaren van je authentieke stem kun je meer/weer gaan stralen en kan jouw levenspad zich zo rijkelijk, vervullend en harmonieus mogelijk ontvouwen.

Deze formule bewijst al sinds 2006 haar diep helende en transformerende kracht. Haar huidige vorm is het resultaat van vele jaren ervaring, feedback en bewustzijnsgroei.

Praktisch:

De eerstvolgende tweedaagse vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 in Herselt (tussen Antwerpen en Hasselt).
We werken in een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieder individu.

 
 
"Mensen begeleiden bij het bevrijden van hun ware stem, is een van mijn grote passies. Het moment waarop het hart van de stem zich laat horen, is van een haast sacrale schoonheid. Ook na meer dan 15 jaar blijf ik het wonderlijk vinden om hier facilitator en getuige van te mogen zijn."

Steven Cnudde
ervaren hart- en stemcoach sinds 2006

 

Pieter

“Wat ik heb ontvangen was boven alle verwachtingen. Ik heb mij nog nooit zo verbonden gevoeld met de aarde en nog nooit zo sterk de levensenergie waargenomen. Ik wist dat het er was en ik had er al ervaringen mee. Maar dit was boven alles. Het heeft me heel veel deugd gedaan en ik stond versteld van wat er mogelijk was op enkele dagen tijd. Dit is zeker een levenservaring die ik voor altijd zal meedragen.”

 

Evelien

“De meerdaagse heeft voor iedereen veel verrassends in petto. Zing je graag of niet graag, wil je energie uit spreken halen in plaats van doodmoe te zijn na een gesprek, wil je beter met je emoties om kunnen en terug gezonder in het leven staan...  voor iedereen is deze meerdaagse ongetwijfeld een meerwaarde in z'n leven!”

 

Jouw investering

220 euro

(incl. btw)

  • twee dagen dieper duiken in het potentieel van je hart, adem en stem
  • op zaterdag 27 en zondag 28 augustus te Everbeek
  • telkens van 9u30 tot 16u30 (met 1 uur middagpauze)
  • begeleiding door Steven Cnudde, al meer dan 15 jaar actief als adem-, stem- en tranformatiecoach
  • een kleine groep, met voldoende ruimte voor ieders proces
  • water, thee en gezonde versnaperingen
  • een syllabus om mee naar huis te nemen en verder mee aan de slag te gaan
Ja, ik schrijf me in