Wat stembevrijding mij persoonlijk bracht

educatie hartkracht helen stembevrijding Oct 17, 2023
 

door Steven

Regelmatig krijg ik de vraag wat stemwerk mensen kan brengen. Het antwoord is zeer veelzijdig. Stel die vraag aan onze deelnemers of cliënten en je zal ongetwijfeld zeer uiteenlopende verhalen te horen krijgen.

In dit filmpje deel ik enkele persoonlijke anekdotes over hoe ik via stembevrijding mijn eigen leven zag transformeren. Naast de grote shifts die ik in dit filmpje bespreek, zijn er allerlei andere upgrades in mijn leven gebeurd: meer vertrouwen in de flow van het leven, beter slapen met voeten en knieën die terug warm voelen, gezondere grenzen, minder bang zijn voor honden, meer fysieke kracht...

Ontdek je graag wat stemwerk voor jou kan betekenen? Welkom op de tweedaagse 'The Heart of your Voice' en/of voor een individuele sessie of traject 'The Voice of your Heart' in onze praktijk.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.