Spreek(k)uur


Individuele begeleiding
door Lien Van Laere

  • Heb je het gevoel vast te lopen in één of meer aspecten van je persoonlijke leven en ben je toe aan een helende beweging?
  • Verlang je naar rust en helderheid, naar het terugvinden van je sprankel, een nieuwe adem, een nieuw perspectief?
  • Ben je eraan toe los te laten wat jou niet meer dient, zodat er ruimte ontstaat voor een nieuw, meer levengevend verhaal?


In een Spreek(k)uur deel ik als therapeute een van mijn grootste kwaliteiten met je: diep en oordeelloos luisteren.
Ik ontvang je in je woorden en je stilte, je zoeken en je weten. Samen gaan we spreekwoordelijk op pad, met al wat in jou leeft. Je licht en je donker, je zoeken en je weten. De verhalen die je jezelf vertelt én de zaken die in je onderbewuste leven.

Tijdens een sessie creëren we een heilige, veilige bedding waarin we samen luisteren naar datgene in jou wat gehoord wil worden. En ook: naar datgene in jou wat op dit moment wil losgelaten worden, uitgenodigd of net geclaimd wil worden.

De intentie van een Spreek(k)uur is je (weer) te verbinden met de stem van je ziel, je hogere zelf, de bron, God, of hoe je de stem ook noemen wilt, en met de wijsheid die deze jou liefdevol aanreiken wil. Want die wijsheid is al aanwezig, geduldig wachtend om door jou gehoord te worden.

Waar dat een meerwaarde is, beroep ik me op de tools die ik doorheen de jaren in mijn therapeutische koffer verzamelde, maar ik deel geen ongevraagd advies. We gaan ook niet onnodig 'thera-peuteren'. Wel zal ik je op gezette tijden, waar en wanneer dat kloppend voelt, vragen of ik je iets terug mag geven. Een vraag, een beeld, een reflectie. Zo cirkelen we samen naar de essentie, zodat die zich, heel organisch, aan jou kan tonen.

Voel je welkom om samen een eind op pad te gaan, online of in onze fijne praktijkruimte in Everbeek (Brakel).

Lien Van Laere

Verhalenvroedvrouw & diepzielduiker

Opgeleid tot licentiate in de klinische psychologie, helend verhalenvertelster, spaceholder en narratief coach. Dankbare studente van het mysterie dat Leven heet. Meer lezen over mijn achtergrond en ervaring kan hier.

Spreekuur (75 min)

90 euro

(incl. btw)

  • 1 u 15' persoonlijke begeleiding op maat
  • online of in onze praktijkruimte in Everbeek (Brakel)
  • ik neem contact met je op voor het inplannen van je gesprek
Ik boek een spreekuur

Spreekkuur (3 x 75 min)

240 euro

(incl. btw)

  • 3 sessies persoonlijke begeleiding op maat
  • online of in onze praktijkruimte in Everbeek (Brakel)
  • ik neem contact met je op voor het inplannen van je sessies (op te nemen binnen een termijn van 3 maanden
Ik boek een spreekkuur