Soul Power
 

JE VERBINDEN MET DE GROOTSTE KRACHT IN JEZELF, JE ZIEL

zaterdag 27 april 2024

Een dag lang verstillen, verbinden en vieren.
Om onszelf en elkaar het medicijn te geven waar deze tijd om vraagt.


Als er iets is wat de voorbije jaren ons geleerd hebben, dan is het wel hoe belangrijk het is om samen te komen en waarachtige hartsverbindingen aan te gaan. En ook: om je te leren verbinden (én voeden) met de grootste kracht in jezelf, je ziel.

Dat is precies wat we gaan doen op deze Soul Power dag: verstillen, verbinden en het leven vieren. Dat doen we met een zorgvuldig opgebouwde reeks activiteiten die je op zielsniveau voeden en die je opladen, tot diep in je cellen. Het doel van deze dag is om je nog dieper te verankeren in je levenskracht en in de eenvoudige vreugde die jouw geboorterecht is. Om van daaruit vanzelf de focus te vinden van wat past op jouw pad, of wat jou nu te doen staat. Het wordt een feestje. Vol zachtheid, licht en bezielde kracht.

 

Welkom op een opladende, helende, deugddoende dag.
Een dag die je uitnodigt om je hart te openen, je ziel te voeden en te verbinden met jezelf, de ander en dat wat ons verbindt en overstijgt.

 

Je mag je verwachten aan:

 • Een heilzame en diep voedende dag, begeleid door twee facilitators met samen meer dan 25 jaar ervaring in groepsbegeleiding.
 • Een zuiver en krachtig veld, dat in het teken staat van diep verbinden met jezelf en de ander. Doorheen de dag weven we samen gouden draden die ons weer zacht en krachtig verbinden met onze essentie en met het leven zoals het bedoeld is. Samen creëren we een stukje 'hemel op aarde' en dragen we elkaar verder dan we in ons eentje kunnen gaan.
 • De ingrediënten van de dag: een geleide meditatiereis, intentionele deelcirkels, heerlijk opladende momenten van verstilling, inspiratie en authentieke beweging, de gouden gloed en deugd ervaren van samen klank maken en zingen, zalig ontspannen luisteren naar een bezield verhaal, je verbinden met je innerlijke wijsheid en waarheid via een schrijfbezinning, en tot slot een ontroerend cirkelritueel waarbij we elkaar zegenen, helen en vieren via ons hart en onze stem.
 • Een ervaring die nog lang blijft nazinderen en heel wat waardevolle tools in je rugzak, die jou toelaten om ook thuis jouw zielelicht verder te verankeren en te laten stromen!

Sophie V.D.E.

"Wat een heerlijke dagretraite. Dankbaar voor jullie tips & tricks, prachtmensen! Voor de bakken inspiratie om die zielenkracht in mezelf op te roepen en in te zetten. Wat een wonderlijk cadeautje om nog heel lang van na te genieten en te delen met al wie ik lief heb."

Soul Power

120 euro

 • Dagretraite op zaterdag 27 april 2024, van 10u tot 16u
 • Waar: Rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur.
  We werken in een sfeervolle landelijke zaal met parking voor de deur.
 • Water, thee en lekkere biologische tussendoortjes zijn doorlopend voorzien
 • Je ontvangt automatisch een factuur bij betaling
Ik ben erbij!

Duo-inschrijving

95 euro p.p.

(190 euro voor 2 personen)

 • Kom samen een dag opladen en geniet ieder van een mooi voordeeltarief, met dit ticket voor 2 personen
 • Dagretraite op zaterdag 27 april 2024, van 10u tot 16u
 • Waar: Rue Croix ou Pile 1, 7912 Saint-Sauveur.
  We werken in een sfeervolle landelijke zaal met parking voor de deur.
 • Water, thee en lekkere biologische tussendoortjes zijn doorlopend voorzien
 • Je ontvangt automatisch een factuur bij betaling.
We komen met twee!