Helend verhaal

verhaal op maat voor volwassenen

 

 

 

"Verhalen zijn een krachtig medicijn. Ze hebben zo’n power; ze verlangen niet dat we iets doen, zijn of voorwenden, we hoeven alleen maar te luisteren."

- Clarissa Pinkola Estes

 

Een helend verhaal komt intuïtief tot stand, in afstemming op een specifieke vraag of thema. Nadat we samen jouw thema helder hebben gemaakt, ga ik voor je aan het werk. Ik word stil, tune in op het energieveld van de ontvanger en luister naar het verhaal dat verteld wil worden. Het verhaal dat ik voor je creëer, is bedoeld om je te ondersteunen op je levenspad of bij een proces waar je momenteel doorheen beweegt.

Een helend verhaal draagt archetypische beelden en sleutels in zich. Die hebben het potentieel om je op een zachte en natuurlijke manier troost en heling te bieden, te inspireren en te helpen herinneren aan wie je in essentie bent. Het verhaal kan je optillen, nieuwe mogelijkheden laten zien en een shift in je bewustzijn teweegbrengen. Het kan verzachting brengen waar nodig, of je net stevig weer in je eigen kracht plaatsen. Het raakt je in de diepere lagen en nodigt je uit om je weer te verbinden met de natuurlijke levensstroom. Een unieke en heel bijzondere ervaring. 

Je ontvangt jouw helend verhaal in een audiobestand, zodat je het onbeperkt kunt herbeluisteren.

 

Over mij

'Laat me dwalen door de bossen
en luisteren naar de verhalen die dansen in de wind.
Laat me woorden weven tot zachte dekens
en de wereld aanschouwen - opnieuw en opnieuw -
met de heldere ogen van een kind.'


- Lien Van Laere

verhalenvroedvrouw, diepzielduiker, taaltovenaar

 

Marc (37 jaar)

"Wauw. Wat een rijkdom aan wijsheid en krachtige beelden. Dit verhaal ga ik lang met me meedragen. Het is precies wat ik nu nodig had om met vertrouwen in mijn nieuwe rol als vader te stappen. Echt een geschenk. Dank je wel."
 

Sarah (42 jaar)

"Je stem en het verhaal hebben me diep geraakt. Zoveel zachtheid en liefde... De tranen stroomden over mijn wangen tijdens het luisteren. Het voelde alsof je mijn leven heel zacht opnieuw zuurstof inblies."
 

Helend verhaal op maat
(editie volwassenen)

320 euro

  • gepersonaliseerde vragenlijst
  • story call waarin we jouw thema samen verhelderen
  • creatie van een helend verhaal op maat
  • audiobestand met het verhaal in mp3-formaat
  • pdf-document met inspiratie en tips om de helende werking van het verhaal optimaal te ontvangen en integreren
  • de mogelijkheid om je ervaring via mail en/of audio terug te koppelen
 
Ik heb interesse in een medicijnverhaal

"The work of the artist is to heal the soul."

- K. Raine