Ritueel op maat

 

 

 

 

Wens je via een ritueel bewust stil te staan bij


het uitspreken van jullie huwelijksgeloften,
een zevenjarenfeest of andere verjaardag,
een geboorte,
het afronden van je loopbaan
of een andere bijzondere gebeurtenis in jouw of jullie leven?

We staan je graag bij in de creatie van een ritueel of ceremonie op maat.
Samen maken we er een hartverwarmende en betekenisvolle viering van.
Vol bezieling en zachte kracht.
Even persoonlijk als jouw of jullie verhaal.

Een unieke ode aan het leven.

 

Jullie trouw aan elkaar bekrachtigen

Tijdens een huwelijksceremonie wandel je samen als het ware door een poort heen. Het is een groots en krachtig moment, dat je net zo eenvoudig of uitgebreid maakt als bij jullie en jullie liefde past.

Gedragen in de krachtige bedding van ons eigen huwelijk, en ons diep bewust van de kostbaarheid van een ja-woord, maken we van jullie ceremonie graag een unieke gebeurtenis.
Daarbij luisteren we zorgvuldig naar jullie persoonlijke noden, wensen en mogelijkheden.
We laten samen ons licht schijnen over jullie liefdesverhaal en brengen de taal en betekenis in kaart die jullie aan jullie keuze voor elkaar willen geven.

Wanneer alle draadjes verzameld zijn, kan het weven beginnen. Met liefde, zorg en vakmanschap vervlechten we jullie wensen tot een ritueel op maat.

De woorden die op de ceremonie klinken, kunnen een mix zijn van bestaande teksten en van woorden die we op maat voor jullie neerpennen en tot leven wekken.
Voor de (eventuele) muzikale invulling van de ceremonie zijn jullie vrij om zelf iemand aan te duiden. Op vraag bevelen we met plezier een aantal muzikanten aan waar we al mee samenwerkten.

Samen maken we van jullie huwelijksritueel een onvergetelijk moment, even betekenisvol en uniek als jullie liefde.

"For it was not in my ears you whispered, but in my heart.
It was not my lips you kissed, but my soul."

- Judy Garland

 

Een ander betekenisvol levensmoment

Ook bij geboortes, lente- of zevenjaarsfeesten en andere belangrijke levensmomenten gaan we graag met je op pad.


Neem gerust contact met ons op als je het gevoel hebt dat we iets voor jou kunnen betekenen. Rituelen kunnen ook ondersteund worden met een helend verhaal op maat, voor een kind of volwassene. Neem contact met ons op als je graag even afstemt over een mogelijke samenwerking.
We kijken ernaar uit samen met jou een onvergetelijke viering te creëren.

 

Over ons

We zijn Lien en Steven. Geliefden, diepzielduikers en begeleiders van groei- en transformatieprocessen.
Het vormgeven en begeleiden van rituelen en ceremonies kwam doorheen de jaren organisch op ons pad. Eerst werden we in persoonlijke kringen uitgenodigd om te spreken en voor te lezen bij vieringen, en om geboorte-, huwelijks- en afscheidsrituelen vorm te geven. Later kregen we deze vragen ook professioneel. Dat stemt ons vreugdevol en dankbaar. Want rituelen en wij, dat voelt zo natuurlijk en evident.
Waar we een 'ja' voelen, gaan we op pad. Om te luisteren en mee te voelen, woorden en verhalen te weven en unieke ceremonies te creëren.
Als man en vrouw vullen we elkaar daarbij dankbaar aan. Samen schuiven we de stukjes in elkaar tot de puzzel klopt. Dat doen we met aandacht en toewijding, liefde en zorg.
Afgestemd op jullie wensen en dienend aan het leven en aan datgene wat wil ontstaan, verweven we schoonheid met symboliek, bedding met betekenis.

Verken je graag of we iets voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. ([email protected])