Writing in the Woods

dagworkshop in de Vlaamse Ardennen

“And into the forest I go,to loose my mind and find my soul” - John Muir

veer.png

Verlang je ernaar je authentieke stem te laten weerklinken op papier?

Wil je recht uit je hart leren schrijven, met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden?

Zin om een dag lang de muze tot je te laten spreken in en aan de rand van een heerlijk bos?

Dan is dit schrijfatelier voor jou!

We starten de dag met een vleugje theorie. Je wordt ondergedompeld in de 7 geheimen van 'flow writing' en maakt je creatieve voelsprieten wakker met een handvol gevarieerde inspiratiestarters. Vervolgens trekken we het bos in, op zoek naar de plekjes die ons roepen. Als het weer het toelaat, nestelen we ons tegen de stam van een boom, aan de oever van de kronkelende beek of op een open plek tussen de bomen. Daar schrijven we, ieder verzonken in ons eigen proces, gedragen door de groep en door het woud. Bij regenweer sprokkelen we onze inspiratie in het bos en schrijven we in de warmte van de knusse workshopruimte. 

We komen geregeld samen in de cirkel om onze ervaringen (en voor wie wil: ook onze schrijfsels) te delen en ons opnieuw te laten voeden met inspiratie en tips. Vervolgens laten we onze pen weer haar wonderlijke, stille weg op het blad vervolgen.

Je hoeft geen ervaring met schrijven te hebben. De roep voelen om je te verbinden met je schrijfstem en met de natuur volstaat. Van harte welkom voor een deugddoende dag van gedeelde inspiratie, stromend schrijven en natuurverbinding. Een dag van stil worden, diep luisteren en schrijven vanuit je essentie.

Waar

Woods of Wonder - Trimpont 5, 9660 Everbeek

Wanneer

vrijdag 26 juni 2020 van 10u tot 16u
Momenteel zijn geen nieuwe edities gepland. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe data? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Begeleiding

Lien Van Laere is schrijfster, verhalenvroedvrouw en zelfexpressie-coach (lienvanlaere.be). Ze is ook medebezielster van Woods of Wonder, een praktijk voor authentieke zelfexpressie, natuurverbinding, heling en persoonlijke groei (www.woodsofwonder.be)

Bijdrage

110 euro (incl. btw, workshop en begeleiding, warme biologisch-vegetarische lunch, schrijfboekje, water, thee en gezonde versnaperingen).

Inschrijven

Je verzekert je plaats via een mailtje naar welkom(at)woodsofwonder.be en door overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE60 5230 8029 6170 (op naam van Woods of Wonder bv, met vermelding 'Writing in the Woods maart + je naam'). Bijdragen worden niet terugbetaald. Je mag wel iemand in je plaats laten komen als je verhinderd zou zijn. Om voldoende individuele aandacht te garanderen, werken we in een kleine groep. Er zijn momenteel nog 4 plaatsen vrij. Welkom!