The Heart of your Voice (1) - de essentie van 'RISE'

Jan 25, 2024
 

door Steven

Rise: opstaan, jezelf bevrijden, je kracht omhelzen en toelaten, durven klinken en het leven vieren.

Voor wie zich herkent in:
'Ik wil meer echt mezelf durven zijn. Ik ben te stil geweest en wil meer bestaan. Ik wil mijn stem beter begrijpen. Ik ben gestopt met zingen toen ik klein was. Ik durf niet spreken in groep, ...'

Tijdens de tweedaagse RISE focussen we op het omhelzen van het potentieel van je hart en stem die samen klinken. We ervaren de geometrie van je lichaam en hoe jij die kan bevrijden, voeden of versterken. Daarbij stemmen we zoveel mogelijk af op het kompas in jouw hart, dat jouw antwoorden en ritme kent. In een groepsoefening vieren we elkaars bestaan.
Het (her)ontdekken van de verschillende soorten krachten en het (her)activeren, van de harmonie in je stem komt uitgebreid aan bod in de groepsoefeningen. Het samen klinken in een groep, het potentieel van je stem omhelzen en jouw authentieke klank laten klinken is hier de rode draad.

Er is geen enkele voorkennis vereist.
Als je de 'ja' voelt om twee dagen samen in een veilige en gedragen sfeer het potentieel en de kracht van je stem te leren omhelzen en (her)ontdekken, is deze tweedaagse er voor jou.

Als je je graag laat begeleiden bij het hervinden en bevrijden van de heilige geometrie en harmonie in je stem, voel je van harte welkom voor een individuele sessie in mijn praktijk of op een van onze tweedaagses.