The Heart of your Voice (2) - de essentie van 'SHINE'

hartkracht helen stembevrijding Jan 24, 2024
 

door Steven

Shine: stralen, zien en gezien worden, helen, diep in je klank duiken en de flow volgen, in overgave aan jouw kracht.

Voor wie zich herkent in:
'Ik wil durven stralen en de aandacht leren ontvangen die daarbij hoort. Ik wil de creatieve kant van mijn stem exploreren. Ik wil de grootste kracht ervaren, die voelt als naakt staan in de wind en me gedragen weten door het leven.'

In deze tweedaagse focussen we op het verdiepend werken met de stem en het voluit durven klinken en bestaan als individu. Veel solo-momenten dus waarop je mag stralen, gezien worden en helen.
Je leert krachtig jouw plek in te nemen en ervaart de kracht van je laten horen en gehoord horen. Via individueel maatwerk stemmen we af op jouw concrete vraag of nood en kijken we welke groeikans jij nu graag wilt nemen. Je claimt je bestaansrecht door in je stem te duiken en te durven klinken.
Aan het einde van de eerste dag krijg je een opdracht voor de volgende dag. Hier kun je al even op intunen en rond brainstormen, zodat je vervolgens met een heldere intentie de flow kunt volgen.

Deze tweedaagse is voor iedereen die de roep en de bereidheid voelt om voluit te klinken, te stralen en gezien te worden (ook als je dat tezelfdertijd nog best spannend vindt).

Als je je graag laat begeleiden bij het hervinden en bevrijden van de heilige geometrie en harmonie in je stem, voel je van harte welkom voor een individuele sessie in mijn praktijk of op een van onze tweedaagses.