De zielsverheffende kracht van verbinden

Nov 08, 2023
 

In het memorabele voorjaar van 2020 ontvingen we een berichtje van een vriendin. Ze was opgestaan met ons in gedachten en een zin flitste door haar hoofd: 'Waar woorden en klanken samenkomen, ontstaat een bijzonder mooi lied.'

Het bericht prikkelde ons. We trokken de tuin in met een notitieblokje en een trom, werden stil en luisterden naar wat wilde ontstaan. De woorden kwamen, de klanken ook. Zo werd Soul Power geboren, het eerste lied dat we samen creëerden. We namen het op, deelden het via sociale media en waren getuige van een enorme spontane golf van verbinding. Het lied werd door honderden beluisterd, gedeeld en beantwoord met woorden van liefde en dankbaarheid. Heel wat mensen lieten ons weten dat ze het lied met zich meenamen in de dag. Dat het hen kracht en troost bracht in de uitdagende periode waarin we ons collectief bevonden. Dat het het gevoel van afscheiding wat zachter maakte.

Samen beleefden we de helende en zielsverheffende kracht van één in alle eenvoud uit het hart geschreven lied, en van de intentie om te verbinden. Niets meer, niets minder.


Vanuit diezelfde kracht en intentie voelen we de impuls om de Soul Power dagretraite vorm te geven. Op vrijdag 24 november in een heerlijk zaaltje in Saint-Sauveur.
Live, want wat is er mooier dan harten en stemmen die samen in één ruimte resoneren?
We bouwen  samen een zuiver en krachtig veld, dat in het teken staat van verbinden, verstillen en vieren. Doorheen de dag weven we samen gouden draden die ons weer zacht en krachtig verbinden met onze essentie en met het leven zoals het bedoeld is. Samen creëren we een stukje 'hemel op aarde' en dragen we elkaar verder dan we in ons eentje kunnen gaan. 
Het wordt een bijzonder samenzijn, dat voelen we nu al.
We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!